Ponudniki kopalnic

 

SAM d.o.o. je z gradbeno-tehničnim materialom danes eno najuspešnejših in najkonkurenčnejših podjetji. Imajo vse od barv, orodja, železnine, do keramike, žarnic, vodovoda in še veliko več.

 

EMundia je spletna trgovina, v kateri imajo vse za vaš dom, od peči in raznovrstnih čistilnih naprav do kuhinjskih aparatov. Za določene artikle imajo kupci popolnoma brezplačno dostavo, poleg tega pa si lahko izberete še montažo po zelo ugodnih cenah.

 

Podjetje Furnitura, spletna trgovina d.o.o. je bilo ustanovljeno 2010, vendar kljub temu da je še bolj mlado podjetje, je z odprtjem spletnega salona SalonPohistva.si kmalu postala vodilna spletna trgovina s pohištvom in izdelki za dom.

 

 

 

Želite brezplačno svetovanje podjetji? Izpolnite spodnji obrazec in vam bomo odgovorili.

 

 

 


 

 

 

 

 

Ali ste vedeli?

Sodobna tehnologija in moderna obdelava materialov, je prinesla v kopalnice steklo. Moderno opremljene kopalnice so danes, namesto s keramičnimi ploščicami, obdane z stekleno stensko oblogo.
 

 
Uporaba teh oblog, omogoča v primerjavi s keramičnimi ploščicami, še lažje čiščenje, s samim izgledom, pa keramične ploščice sploh ne morejo tekmovati. Steklene stenske obloge naredijo prostor modern, podajo pa se k vsakemu tipu dizajna.